Verbeter je site met Pandosearch

Beginnen met Pandosearch is eenvoudig. 

Wij verzorgen de maatwerkimplementatie en geven je advies tegen een vast eenmalig tarief. En we bieden je snelle ondersteuning op momenten dat je een expert nodig hebt.

De kosten voor Pandosearch berekenen we per site, zonder beperkingen op het aantal geïndexeerde pagina’s of zoekopdrachten. 

vanaf

€ 249

Per maand

excl. implementatiekosten

  • 1 site
  • onbeperkt aantal pagina's
  • onbeperkt zoeken
  • e-mailsupport

Implementatie

Pandosearch is maatwerk en volledig toegespitst op jouw wensen en bedrijfsdoelen.

Om met Pandosearch te beginnen helpen we je bij de inrichting. We rekenen een eenmalige vergoeding voor het werk dat wij verrichten als we je sites aansluiten, ongeacht hoeveel sites je tegelijk aansluit.

We adviseren je graag over de juiste implementatie in een vrijblijvend adviesgesprek.

Beantwoord enkele vragen en we maken je site binnen een week doorzoekbaar.

Een implementatie precies op maat. We stemmen de features van Pandosearch af op jouw site. Kom je er niet uit? Dan bel of mail je met een van onze search-experts.

Een van onze search-experts komt op bezoek. Hij of zij bespreekt alle opties, features en geeft advies op maat. Na het gesprek zal de search-expert de implementatie begeleiden en je wegwijs maken in het gebruik. 

WAT KLANTEN ZEGGEN

“Naast een fantastische conversiegroei van 2.7 ten opzichte van de site-navigatie biedt Pandosearch ons waardevolle inzichten die we onder andere gebruiken om ons assortiment aan te passen aan de behoefte van onze klant. Een fijne tool waar flexibiliteit ‘the key’ is!”​
Drukwerkdeal.nl
“Onze klanten krijgen razendsnel toegang tot producten en oplossingen. Pandosearch biedt exact dát wat we nodig hebben.”
Liberty Global
“Via de sitesearch van Pandosearch kwamen wij erachter dat er in de zomer veel mensen zochten op fietsverzekering. Binnenkort kun je bij Pricewise dus ook je fiets verzekeren”
Pricewise

Precies wat je zoekt?

Wil je ook beginnen met Pandosearch? Plan een adviesgesprek in met onze sitesearch expert. We bespreken de mogelijkheden, het maaktwerk én de support. Want eenmaal operationeel houden we met monitoring je sitesearch up and running, grijpen we in waar nodig en heb je toegang tot onze experts als je hulp nodig hebt.